Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Επικοινωνία Γόντικα με Κάλεντερ για τον Κουίνσι

Ο ατζέντης του Κουίνσι Οβούσου, Λιόν Κάλεντερ, ζήτησε από τον Δημήτρη Γόντικα να επιμείνει ο Παναθηναϊκός στη διεκδίκηση του Γκανέζου επιθετικού.


 Τη στιγμή που στην ΠΑΕ είχαν αποφασίσει να αποσυρθούν οριστικά από το προσκήνιο, ο ατζέντης του Γκανέζου επιθετικού, Λιόν Κάλεντερ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Γόντικα.

Αυτό που ζήτησε από τον πρόεδρο του Τριφυλλιού ήταν να επιμείνει ο Παναθηναϊκός στην απόκτηση του Κουίνσι, διατηρώντας ανοιχτή γραμμή με την Αλ Σαντ. Του τόνισε παράλληλα, ότι ο ίδιος θα πιέσει να πέσουν οι απαιτήσεις της ομάδας του Κατάρ.

Η απάντηση του Γόντικα ήταν ότι η υπομονή του έχει εξαντληθεί και πως δεν έχει νόημα να διαπραγματευτεί ένα ποσό που ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να καλύψει.

Πάντως, όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν πως το τελευταίο διήμερο υπήρξε σειρά επαφών με την Αλ Σαντ, η οποία έχει ρίξει πλέον τις απαιτήσεις της και ζητάει να κρατήσει το 40% επί των δικαιωμάτων του παίκτη και 200.000 ευρώ εάν ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα με τον Κουίνσι.

1 σχόλιο: