Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Παναθηναϊκός-Μάλαγα preview

Η γνώμη του Panathinaikos Gia Panta για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Μάλαγα .



 Αύριο θα πραγματοποιηθεί  η ρεβάνς του αγώνα Παναθηναϊκός-Μάλαγα στης 21:45 στο Ο.Α.Κ.Α.  Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο αγώνα το τριφύλλι έχασε με 2-0 .
 Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Λεβαδιακό στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με 1-0 με γκολ του Βύντρα ενώ η Μάλαγα ήρθε ισοπαλία με την Μαγιορκα 1-1.

Απουσίες .Από την Μαλαγα θα απουσιάσει ένας από τους καλύτερους παίκτες της , ο Κουαρέσμα ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να φύγει από την Μάλαγα. Από την πλευρά τον πρασίνων θα απουσιάσει ο Μπουμ ο οποίος στην προπόνηση της Κυριακής  είχε ενοχλήσεις και δεν θα παίξει αύριο. 

 Ο Παναθηναϊκός δεν είναι γνωστό άμα θα χρησιμοποιήσει τον Κουίνσι η όχι αλλά όλοι θα ήθελαν να παίξε ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής. Ο Φορναρόλι δεν ικανοποίησε στον πρώτο αγώνα με την Μάλαγα και έτσι δεν είναι σίγουρο άμα θα τον  χρησιμοποιήσει  ο Φερέρα σαν βασικό. Η άλλη επιλογή είναι ο Τοτσέ. Ο Σισσόκο δείχνει πολύ καλό παιχνίδι και είναι περίπου σίγουρο ότι θα παίξει βασικός. Και ο Μαβρίας όμως δείχνει καλό παιχνίδι και μάλλον θα προτιμηθεί από τον Φερέιρα

 Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιες πιθανότητες να περάσει στους Ομίλους του UEFA Champions League αλλά χρειάζεται τον κόσμο του ελάτε όλοι στο Ο.Α.Κ.Α. να δείξουμε τη σημαίνει αληθινή φίλαθλη και να γεμίσουμε το γήπεδο! Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό μας!  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου