Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ο Παναθηναϊκός νικά 3-0 τη Βέρντερ Βρέμης

Στις 4 Νοεμβρίου του 2008, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 της Βέρντερ στη Βρέμη και άρχισε την αντεπίθεση για την πρόκριση στους "16" του Champions League.



Ίντερ και Ανόρθωση, ισοπαλία με τη Βέρντερ στο ΟΑΚΑ) προμήνυε... τέταρτη θέση και αποκλεισμό από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως ο Χενκ Τεν Κάτε και οι ποδοσφαιριστές του, είχαν αντίθεση άποψη.

Στις 4 Νοεμβρίου του 2008, άρχισαν την αντεπίθεση από τη Βρέμη και πέτυχαν ένα από τα σημαντικότερα διπλά της ευρωπαϊκής ιστορίας του Παναθηναϊκού.

Ο Μάντζιος στο 58' έκανε το 0-1, ο Καραγκούνης με ένα θεματικό τέρμα στο 70' διπλασίασε τα τέρματα του Τριφυλλιού και ο Τζιόλης στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ακολούθησε η νίκη επί της Ίντερ με 1-0 στο Μιλάνο και η επικράτησε με το ίδιο σκορ με την Ανόρθωση στο "Σπύρος Λούης", που σφράγισε την πρόκριση...

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Βίζε, Πάσανεν, Νάλντο, Μπάουμαν, Βράνιες (64' Χαντ), Ρόζενμπεργκ, Ντιέγκο, Εζίλ, Πρεντλ (46' Φριτζ, 68' Σανόγκο), Πιζάρο, Μερτεζάκερ

Παναθηναϊκός (Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Τζιόλης, Καραγκούνης (79' Γκούμας), Γκάμπριελ (75' Μουν), Μάντζιος (88' Σαλπιγγίδης)
http://www.dailymotion.com/video/xkggba_werder-panathinaikos-0-3_sport?start=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου