Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Κ20: Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 7-1

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού επέστρεψαν με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες επικρατώντας με 7-1 επί του Πλατανιά. Το σημαντικότερο στοιχείο της αναμέτρησης η επιστροφή του Κασαπάκη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.



Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Νέοι κόντρα στον Πλατανιά κανοντας την μεγαλύτερη νίκη τους.

Το τελικό 7-1 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα με το Τριφύλλι να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση. Μάλιστα, το εντυπωσιακό είναι πως την ομάδα της Κρήτης την πλήγωσαν δύο παιδιά που προέρχονται από εκεί. Ο λόγος για τους Μαραθιανό και Χαλκιαδάκη οι οποίοι σημείωσαν τα πέντε από τα επτά τέρματα του Τριφυλλιού, ενώ τα άλλα δύο πέτυχε ο Γιαννιτσάνης.

Το σημαντικότερο όμως είναι η επιστροφή του Κασαπάκη στους αγώνες. Ο νεαρός άσος του Τριφυλλιού είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν αφού αυτή ήταν η πρώτη του συμμετοχή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το ματς στις εγκαταστάσεις της Παιανίας παρακολούθησαν πάρα πολλοί. Από την πρώτη ομάδα ήταν οι Μαυρίας, Καπίνο, Λαγός, Μαρίνος, Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος, Ντίνας και Σπυρόπουλος.

Παρόντες ήταν οι κ.κ. Κωνσταντίνου και Ελευθεράκης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αγριόγιαννης, ο τεχνικός της ομάδας των Παμπαίδων, Γιώργος Σίμος, αλλά και ο Γιώργος Βακουφτσής ο οποίος μετά από πολλά χρόνια πέρασε και πάλι την πόρτα της Παιανίας.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Βόσδου, Μυρθιανός, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Δώνης, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Μαραθιανός, Σταματάκης, Χαλκιαδάκης.

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Κοκονάκης, Βουζακης, Ροκάκης, Τσικουδάκης, Φραγκιαδάκης, Μαραγκουδάκης, Χαραλαμπάκης, Ντούπης, Τσοντάκης. Γαλανίδης.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Το ματς:

1' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ: Πρώτη επίθεση για τον Παναθηναϊκό και γκολ για τους πράσινους. Ο Χαλκιαδάκης έκανε την βαθιά μπαλιά με τον Γιαννιτσάνη να ανοίγει το σκορ.

12 ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Μπαλιά του Δώνη από τα αριστερά στον Μουζακίτη, ο οποίος σούταρε με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Μαραθιανός πήρε το ριμπάουντ στο ύψος του πέναλτι και με εντυπωσιακό βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

19' ΓΚΟΟΟΟΟΛ: Φάουλ από τα αριστερά του Μυρθιανού με πολύ δύναμη, ξεγέλασε τον γκολκίπερ ο οποίος έκανε ασταθή απόκρουση και από κοντά ο Μαραθιανός έκανε το 3-0.

30' Ο Μυρθιανός από αριστερά προσπάθησε να σουτάρει από καλή θέση, αλλά η μπάλα κόντραρε σε παίκτη του Πλατανιά και πέρασε κόρνερ.

42' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ: Ωραία κίνηση στον χώρο από τον Σταματάκη, γύρισε την μπάλα στον Χαλκιαδάκη που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 4-0.

Ημίχρονο στην Παιανία.

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο

47' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ Μπαλιά πίσω από την πλάτη της άμυνας, ο Γιαννιτσάνης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πλατανιά και έκανε το 5-0.

49' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ Σέντρα από τα αριστερά κακή έξοδο από τον τερματοφύλακα και ο Χαλκιαδάκης σε άδειο τέρμα έκανε το 6-0.

52' Βγήκε ο Ρισβάνης και μπήκε στη θέση του ο Κασαπάκης ο οποίος κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

56' Δευτερη αλλαγή για τον Παναθηναϊκό στη θέση του Μουζακίτη μπήκε ο Μαλντίν.

75' Ο Δώνης αποχωρεί και στη θέση του μπαίνει ο Γκαμάλ.

85' Ο Πλατανιάς με πλασέ του Τσοντάκη κάνει το 6-1.

89' ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ Ο Χαλκιαδάκης με ατομική ενέργεια σούταρε και έκανε 7-1 .

Λήξη αγώνα.


Μικρά - Μικρά

Να αφήσουν πίσω τους την ήττα με 5-2 από την Ξάνθη θέλουν οι πράσινοι και να επιστρέψουν στις νίκες.

Στην αποστολή του Τριφυλλιού δεν είναι για διαφορετικούς λόγους οι Θαναηλάκης, Κουσίδης, Σκούφος, Αναστασόπουλος και Καστράτι.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Κώστας Τσάνας, αλλά και ο Γιώργος Σίμος ο οποίος είναι είναι προπονητής της ομάδας Παμπαίδων μαζί με τον Γιώργο Βακουφτσής που μετά από πολλά χρόνια περνά την πόρτα της Παιανίας.

Τον αγώνα παρακολουθούν και οι Χάρης Μαυρίας, Στέφανος Καπίνο, Ορέστη Καρνέζης, Τάσος Λαγός και Στέργος Μαρίνος.

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Κώστας Ελευθεράκης.

Στην πράσινη παρέα που παρακολουθεί το ματς προστέθηκαν και οι Τριανταφυλλόπουλος, Ντίνας, Σπυρόπουλος και ο Αγριόγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου